x
AYNI GÜN KARGO!MEMNUNİYETİNİZ ÖNCELİĞİMİZ!
Müşteri Destek Hattı : 08503022732
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

Luxell LX-6331 2000 W Fanlı Isıtıcı Bej

Ürün Kodu : LUXELL LX-6331 BEJ
Barkod : 8694740601959
(0)
Yorum Yap
560,00 TL

Tükendi / Dilerseniz bu ürünü sizin için getirebiliriz!

Gelince Sizi Arayalım

Ürün Detayları

Luxell 6331 2000 W Fanlı Isıtıcı Bej

 


Hızlı ve Güçlü Isıtma

Sahip olduğu 2000W güç sayesinde dakikalar içerisinde istediğiniz ısıya ulaşmanız çok kolay geniş bir alanı ısıtabilmek için tek yapmanız gereken bir adet düğmeye basmak. Bu özellik size özgürce kullanım kolaylığı sağlayacaktır.


Az Yer Kaplar

Kompakt bir boyuta sahip olan bu fanlı ısıtıcı ideal boyutu sayesinde evinizde çok yer kaplamayacaktır. Bej renginde olan bu ısıtıcı sade tasarımı ile bulunduğu ortamdaki eşyalara uyum sağlayacak kötü bir görüntü oluşmasını engelleyecektir. Ayrıca büyük bir boyutu olmadığı için kullanmadığınız durumlarda bir dolapta saklayabilirsiniz.


3 Farklı Sıcaklık Ayarı

Sahip olduğu 3 farklı sıcaklık ayarı ile istediğiniz zaman dilediğiniz sıcaklık ile kullanmanız mümkün hale geliyor.



Geniş Alanda Etkili

Luxell fanlı ısıtıcı çalışır durumda iken geniş bir alanı rahat ve hızlı bir şekilde ısıtabilmektedir. Bu nedenle geniş alanlı mekanlarda etkin bir şekilde kullanılabilir.


Dayanıklı ve Kullanışlı

Kaliteli malzemeler kullanılarak üretildiği için uzun yıllar boyunca güvenle kullanabileceğiniz bir ısıtıcıdır. Aynı zamanda kullanışlı ve şık bir tasarıma sahiptir.


Devrilme Emniyeti

Dikey konumda kullanılan bu ısıtıcı sahip olduğu devrilme emniyeti ile sizi ve sevdiklerinizi olabilecek kazalara karşı koruyacaktır. Herhangi bir devrilme veya kazayla karşı karşıya kaldığınızda bu devrilme emniyet sistemi sayesinde ısıtıcınız kendisini kapatacak ve herhangi bir sorunla karşılaşmanızın önüne geçecektir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.