x
AYNI GÜN KARGO!MEMNUNİYETİNİZ ÖNCELİĞİMİZ!
Müşteri Destek Hattı : 08503022732
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

Altus AL 9103 DS 1000 Devir 9 KG Çamaşır Makinesi

Ürün Kodu : ALTUS AL9103 DS
Barkod : 8690842388491
(0)
Yorum Yap
18.348,00 TL

Tükendi / Dilerseniz bu ürünü sizin için getirebiliriz!

Gelince Sizi Arayalım
Daha Fazla Çamaşır Makinesi

Ürün Detayları

Altus AL 9103 DS 1000 Devir 9 KG Çamaşır Makinesi

 


Ergonomik ve Şık Tasarım

Ergonomik bir tasarım ile üretilmiş olmasından dolayı konforlu bir kullanım gerçekleştirebilme imkânını beraberinde getirerek kullanıcısı ile buluşturmaktadır. Aynı zamanda şık bir tasarım ile üretilmiştir. Şık tasarımı kullanım alanında herhangi bir görüntü kirliliğine neden olmaz. Bu da sizlerin göz zevkine hitap etmesine ve kullanım alanında şık bir görüntü elde edebilmenize olanak sağlamaktadır.


Boyut Ölçüleri

84 x 60 x 64 cm değerinde boyut ölçüleri bulunmaktadır. İdeal boyut ölçülerine sahip olasından dolayı banyonuzda Çamaşır Makinesi için ayrılmış olan bölmeye tam olarak oturması ve herhangi bir marangoz işlemi uygulanmaması mümkün olmaktadır.


Hızlı Yıkama Özelliği

Hızlı yıkama özelliğine sahip olmasından dolayı sizler için acil lazım olan eşyalarınızın hızlı bir biçimde yıkanabilmesine olanak sağlamaktadır.


 


Yüksek Yıkama Kapasitesi

9 kilogram değerinde bir yıkama kapasitesi bulunmaktadır. Bu denli yüksek bir yıkama kapasitesi bulunmasından dolayı tek bir sefere oldukça fazla miktardaki çamaşırın yıkanabilmesi mümkün olmaktadır. Bu da sizleri sürekli olarak çamaşır yıkama derdinden kurtarmaktadır.


Enerji Sınıfı

Yeni bir enerji sınıfı olan B enerji sınıfına mensup olmaktadır. Bu nedenle kullanım gerçekleştirilmesi ile birlikte çok fazla enerji sarf etmesi söz konusu olmaz. Bu da sizlerin enerjiden tasarruf edebilmesine imkân tanır.


Kalan Süre Göstergesi

kalan süre göstergesine sahip olan bir yapıya sahip olmasından dolayı ne kadar süre içerisinde yıkama işleminin biteceğini gözlemleyebilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.